B Nice Hudpleje, Borupvang 2B, 2750 Ballerup, Tlf: +45 2096 5556,  bnicehudpleje@gmail.com

Bg7kopi
ASbanner5

Frugtsyrebehandlinger (Exuviance)

Frugtsyrebehandling (Exuviance)

(ca. 1time)

Specielt effektiv behandling af hud som er meget tør, rynket, har grove porer/ujævn hudstruktur,uren/acne hud, pigment/alderdomspletter, men også til den almindelige og sarte hudtype. Hudanalyse, afrensning, frugtsyre, dybderens, ansigts/skulder og nakke massage, maske og øjen/dagcreme. 

Pris: 549,- kr.

Frugtsyrebehandling (Opstrammende)

(ca. 1½ time)

En frugtsyrebehandling inkl. opstrammende booster som gør frugtsyren endnu mere effektiv. Linie forbyggende øjenmaske og en special opstrammende og fugtgivende ansigtsmaske, samt serum og rent c-vitamin pulver fra exuviance i dagcremen.

Pris: 649,- kr

Frugtsyrebehandling (Rensende)

En frugtsyrebehandling inkl. rensende booster som gør frugtsyren endnu mere effektiv. Specielt udviklet til uren hud eller acne. Effektiv ansigtsmaske til uren hud samt porer forfinende serum.

Pris: 649,- kr

Frugtsyrebehandling (Pigmentering)

(ca. 1¼ time)

En frugtsyrebehandling inkl. pigment reducerende booster, begende produkter, ansigtsmaske specielt til pigmentforandringer, blegende serum.

Pris: 649,- kr

AHAExuviance
citronlimegr1
Skrmbillede20141008kl093647

Exuviance kan gøre meget for dig

Exuviance-behandlinger, som suppleres af daglig brug af hudplejeprodukter fra Exuviance, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering, porer og tørhed. Behandlingerne reducerer desuden forekomsten af acne, rosacea og atopisk eksem.

Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og så forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes.

Hudens naturlige celleomsætningsproces varer ca. 28 dage. Derfor anbefaler vi behandling i en klinik ca. en gang pr. måned, men behovet kan dog variere fra person til person.

Nogle gange anbefales et kortere interval mellem behandlingerne i en midlertidig periode, og i andre tilfælde bør der gå længere tid mellem behandlingerne.

Det afgør du sammen med din kosmetolog. Ofte ses der en forbedring efter 1-3 måneder.

En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.